samen muziek maken is plezier beleven

Intocht Avondvierdaagse in Delden 2019

 

INTOCHT AVONDVIERDAAGSE

De avondvierdaagse, georganiseerd door het Wandelavondvierdaagse Comité Delden, onder auspiciën van de Hengelose Wandel Unie, zal dit jaar gehouden worden van 21 t/m 24 juni.

Vandaag, vrijdag 24 juni 2018,  is de intocht van de avondvierdaagse in Delden, waaraan AMICITIA haar medewerking verleend.
Verzamelen om 19:25 uur bij en vertrek om (uiterlijk) 19:35 uur vanaf de parkeerplaats bij Hotel " De Zwaan"  aan de Langestraat te Delden.
Kledingvoorschrift: Blauwe spijkerbroek met het Amicitia overhemd (eventueel wit T-shirt/longsleeve er onder als het te koud is), zwarte schoenen (geen pet en geen stropdas). Voor de tamboer-maitre is een afwijkend (persoonlijk) kledingvoorschrift!

Verder niet vergeten uw instrument met harpje en marsenboekje inclusief de staande marsen, "Rausende Bierken" en "Twents Volkslied" mee te nemen.

AMICITIA staat onder leiding van tamboer-maitre Paul Scheiberlich.

AMICITIA loopt eerst via het tunneltje (Rentmeesterlaantje) naar de parkeerplaats aan de Twickelerlaan. Daar verzamelen ook de lopers van de avondvierdaagse zich.
Om 20:00 uur zal er vanaf deze parkeerplaats vertrokken worden voor de intocht door de Langestraat.
De route voor de intocht die gelopen wordt is als volgt: Twickelerlaan oversteken en door het hek de tuin van Twickel in, vervolgens rechts - om het hertenpark heen naar de uitgang aan de Watertorenstraat. Links - Watertorenstraat, brug over en vervolgens links - Stadshagen. Door het gebouw lopen en dan rechts - naar Molenstraat. Einde Molenstraat links - Langestraat naar finish de Cramersweide.
AMICITIA heeft het verzoek ontvangen om op de Cramersweide de vendelzwaaiers muzikaal te begeleiden met " Rausende Bierken" en ook zal AMICITIA op verzoek van het organiserend 4daagse commitee het "Twents Volkslied) (2x) ten gehoren brengen. Het "Twents Volkslied" zal mogelijk samen met de "Drumfanfare" gespeeld worden onder leiding van onze tamboer-maitre.

Daarna zal er een drankje aangeboden worden aan de meelopende muziekanten /leden van AMICITIA. Dit is dan tevens het einde van ons optreden.